Bubbels is geboren

 

 

WAAROM EEN LIJSTJE AANLEGGEN BIJ BUBBELS & CO?

 

Zijn jullie voor de eerste keer zwanger en weten jullie niet goed wat jullie nodig hebben en wat praktisch is?

Kom dan langs bij Bubbels & Co.  Met onze persoonlijke, professionele aanpak loodsen wij jullie graag doorheen deze spannende tijd.  Een hele nieuwe wereld zal voor jullie open gaan, van flesjes naar kinderwagens, van inbakerdoeken naar slaapzakjes…

Eens jullie kleine bubbeltje geboren is zorgt een geboortelijstje er dan voor dat familie en vrienden gemakkelijker kunnen kiezen uit jullie favoriete spulletjes.

 

Onze werkwijze

 

Wanneer samenstellen

Het samenstellen van een geboortelijst gebeurd bij voorkeur een 3-tal maanden voor de vermoedelijke geboortedatum.  Deze periode laat ons toe alle producten die u gekozen heeft en die niet op voorraad zijn, op tijd te kunnen bestellen.

Voor het samenstellen van een geboortelijst dient u een afspraak te maken.  Op deze manier heeft er iemand van het Bubbels Team alle tijd die nodig is om u te helpen bij uw keuzes. Het aanleggen van een geboortelijst duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

 

Hoe

Samen met iemand van ons worden alle artikelen overlopen en kiezen jullie jullie favoriete spulletjes.  Daarna hebt u nog tijd over om de kleine artikelen zelf uit te kiezen in de winkel (zoals speelgoed, kledij,…).  Nadien worden samen alle artikelen nog eens overlopen.

Na enkele dagen kunnen jullie jullie lijstje raadplegen online en zelf aangeven wat jullie 'voorkeurs' spulletjes zijn.  Jullie kunnen nadien altijd nog artikelen toevoegen.

 

De artikelen

Alle artikelen die u kiest zullen aanwezig zijn op de vermoedelijke geboortedatum, daarom kunnen er de laaste maand ook geen grote wijzigingen meer worden doorgevoerd.  

Speciaal voor u bestelde artikelen, kledij, en afgeprijsde artikelen kunnen niet gewijzigd worden, deze artikelen worden bij het aanleggen van de lijst met u overlopen. 

 

Aankopen van de lijst

Als jullie Bubbel geboren is, gelieve dit dan zo snel mogelijk aan ons te laten weten (via telefoon of mail).  Uw lijstje wordt dan onmiddellijk uitgezet in onze hoek ‘Bubbels is geboren’.

Familie en vrienden kunnen komen en een cadeautje uitkiezen.  Het gekozen cadeautje kunnen ze meteen meenemen of laten liggen in de winkel (dit wordt later dan met jullie meegegeven).  

Telefonisch kan er ook gereserveerd worden. Bij ontvangst van de betaling kan het cadeautje worden opgehaald op worden meegegeven met jullie.  

 

Het internet

Uw geboortelijst staat vanaf de geboorte online.  Familie en vrienden kunnen met de voornaam van jullie kindjes en een van de namen van de ouders jullie geboortelijstje raadplegen.  Bij alle artikels staat een fotootje. Indien ze een cadeautje willen kopen kunnen ze deze via onze website online betalen of telefonisch reserveren en er later in de winkel om komen.

Als ouder kunt u inloggen met een ander paswoord en heeft u een uitgebreide versie van uw geboortelijst.  U kunt zien wat er nog beschikbaar is, en wat gereserveerd is. Daarnaast is er ook ruimte voorzien om een gastenboek aan te leggen en om fotootjes online te plaatsen.

 

Levering

Grote artikelen of grote pakketten zoals een kamertje, .. worden met alle plezier gratis thuis  geleverd.

 

Afsluiten van de lijst

Een geboortelijst wordt bij ons automatisch na 3 maanden afgesloten, indien jullie jullie geboortelijst wat langer open willen houden kan dit natuurlijk zonder probleem.

Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.  Alle openstaande artikelen worden met u overlopen, en uiteindelijk wordt de lijst definitief afgesloten.

 

Korting

Op het totaal verkochte bedrag van uw lijstje (met uitzondering van afgeprijsde artikelen) krijgt u een korting van 10 %.  Deze wordt omgezet in een waardebon die 1 jaar geldig is. De waardebon kan in stukjes opgenomen worden en de geldigheidsdatum wordt telkens met 1 jaar verlengd.

 

Hopelijk tot binnenkort.